Bredbånd

Som medlem af Hedensted Antenneforening, kan du få lynhurtigt og driftsikkert Bredbånd via antennestikket.
Vil tilbyder højhastighedsinternet til en fast lav månedspris og du kan herefter surfe alt det du vil og det er vel og mærke uden download begrænsninger.

Det betyder, at du kan streame alt det, musik, og film du ønsker uden ubehagelige ekstraregninger.
Du kan vælge mellem forskellige hastigheder og dermed få et abonnement, der passer lige nøjagtigt til dit behov.

Sammen med bredbånd får du:

• GRATIS Installation via egne teknikere

• Kabelmodem med kabler

• Adgang til personlig betjening og telefonsupport

• Mailboks med 10 e-mail adresser

support_bredband

Tilmelding til Bredbånd

Opsætning af e-mail
Vejledning til Webmail
Opsætning af router
Driftsinformation Bredbånd

Support:
Tlf.: 70 206 706
Man-fre     kl. 09.00-21.00
Lør-søn     kl. 12.00-18.00
Helligdage kl 12.00-16.00

FORUDSÆTNING
Alle borgere, der er tilsluttet en fællesantenne i vores
dækningsområde, kan benytte sig af tilbuddet om lynhurtigt internet via antennestikket.

Det eneste, der kræves, er et nyt antennestik samt tilslutning af et kabelmodem.

bestilling

Med undtagelse af den mindste pakke (256Kbit/s) kan følgende ekstraydelser tilkøbes:
Wifi, Panda Antivirus og IP-telefoni.

WIFI

Nu har vi gjort det meget lettere for dig at oprette et trådløst netværk i dit hjem, så du nemt kan tilslutte dine mobile enheder (smart phone, tablet og bærbar computer) til internettet. Vores modem kan nemlig benyttes som en trådløs router.
Det eneste du skat gøre er, at bestille WIFl­pakken, så åbner vi for funktionen.

WIFI koster 25,- pr. måned

Panda Antivirus

Panda Internet Security 2016 lader dig udnytte alle facetter af internettet – som f.eks. onlinekøb og bankforretninger – uden bekymringer. Pakken beskytter din computer mod virus, trusler, identitetstyveri og cyber­kriminalitet.
Du slipper for spam i indbakken og kan trygt surfe med den helt nye Panda Safe Browser.

Panda Antivirus koster kr. 25,- pr. md. og gælder for tre computere.