KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 2192 4677


Fra i dag kan du bestille Viasat Film-pakke, der giver adgang til fem filmkanaler, der sender film døgnet rundt. Og skulle du ikke være i humør til nogle af dem, kan du bare finde en af de mange film eller serie i tv-arkivet i stedet.

Viasat Film byder på film fra de mest populære genrer. Du finder store Hollywood-succeser, danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere. Og det er nemt at se film, når det passer dig. Du går bare ind i tv-boksens menu, finder den film, du vil se og trykker play.

Se Viasat Film, uanset hvor du er
Du har adgang til Viasat Film, uanset hvor du er i Danmark. Så du kan også se film, når du er på farten – både på pc, tablet og mobil.

Hvad koster det?
Det koster 99 kr. om måneden at have adgang til Viasat Film. Der er ingen binding. Det forudsætter enten YouSee Kort eller YouSee Tv-boks. Indholdet i arkiv vil ligge sammen med andre film og serier og vil ikke have et separat menupunkt på boksen.

Hvor bestiller jeg?
Viasat Film kan bestilles på Mit YouSee og 70 70 40 40.