Bestil Tv-pakker

På denne side kan du bestille TV-abonnement.
Du skal naturligvis kun udfylde de relevante felter for det produkt du gerne vil have.

Ønsker du at bestille Internet kan du gøre det i Yousee butikken i Vejle eller Horsens, eller direkte ved Yousee på tlf.: 7070 4040

Indmeldelse TV

• :
  • Bestilling af TV-pakker

• * Dette produkt skal bestilles direkte hos YouSee på Tlf.: 7070 4040, eller i YouSee butikken i Horsens eller Vejle. Du skal være opmærksom på, at der er nogle éngangs omkostninger til dette produkt.
  • Bestilling ønskes gældende fra:

• Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Medlemsskab af Hedensted Antenneforening

Det er husstanden der er medlem af Hedensted Antenneforening, hvilket betyder at du skal være opmærksom på at der på refusionsopgørelsen skal være en post der hedder “Antennebidrag”.

Medlemsskab af foreningen samt betaling for den tv-pakke ejendommen har, opkræves 2 gang årligt, i januar- og juli måned,

Læs vedtægterne