Privatlivspolitik hos Hedensted-antenneforening.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant i forhold til brugen af hedensted-antenneforening.dk.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Jellingnet.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

• Besøger vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Jellingnet.dk, er Careteam fotografi, Kollegievej 7, 7300 Jelling. CVR 3062 2472

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indsamler din IP-adresse i forbindelse med at der benyttes statistikværktøjet Google Analytics til at måle trafik og brug af hjemmesiden.
Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
For tilbagekaldelse af samtykke for debat forum vil persondata som udgangspunkt blive annonymiseret i en form så de ikke kan genskabes.

Teknisk funktionalitet JA JA
Trafikmåling nej JA

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få annonymiseret eller slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kasserer@hedenstednet.dk