På denne side kan du læse alle relevante informationer omkring overgangen til YouSee som bredbåndsleverandør.

Vi har skiftet brdbåndsleverandør fra Kjærgaard-Nettet til YouSee

Hedensted Antenneforening har indgået en aftale med YouSee om en massiv opgradering af foreningens kabel-tv-net.

Det betyder, at alle medlemmer, når ombygningen af antennenettet er klar, vil få adgang til fremtidens bredbåndsteknologi også kaldet Gigabredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit.

I forbindelse med den nye aftale er alle medlemmer i marts måned overdraget til YouSee.

• Ny fast ip-adresse
I forbindelse med skiftet til YouSee Bredbånd er der også medlemmer som skal ændre deres ip-adresse. Hvis det gælder dig, vil det fremgå af brevet fra YouSee.

På dagen for skiftet er det en god idé at genstarte dit bredbåndsmodem og eventuelt andet udstyr, du har knyttet til din ip-adresse.

• Mailadresser med vores domæne: @hafnet.dk
Har du i dag en mailadresse med @hafnet.dk, vil vores foreningsdomæne blive overført til YouSee, og dermed kan du fortsat bruge din mailadresse. Dette sker den 4. april 2018.
På dagen, vil din mailkonto begynder at melde fejl, skal du ændre i indstillinger på din mailkonto.
YouSee har udsendt information og vejledning til ændringerne til dig pr. mail. Det skete i uge 10.

Har du spørgsmål?
Har du brug for et godt råd, er du altid velkommen til at kontakte YouSee. Har du spørgsmål til dit nye bredbånd, så ring til YouSee på 7070 3132, dette nummer er et special nummer oprettet til Hedensted Antenneforenings medlemmer.
Åbningstider: mandag-torsdag kl. 08.00-17.30 og fredag kl 08.00-16.30

Ringer du udenfor dette tidsrum, skal du bruge tlf: 7070 4040, som er YouSee´s normale kundeservice.
Åbningstider: mandag-torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl 10.00-20.00.

Hvad sker der med min hastighed og min pris?

Vi har lavet aftalen med YouSee, således at der IKKE er nogen der kommer til at stige i pris.
Der vil være rigtigt mange der får en hurtigere hastighed til samme pris.

Med hensyn til betalingsgebyr, kan du ved YouSee tilmelde dig “automatisk bankbetaling”.
Denne service er gratis, og så sparer du betalings gebyret.

Se hvad der sker for dit abonnement på skemaet herunder.
Hvis du klikker på skemaet, kan du se det i stor udgave