KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 2192 4677

blog_yousee-musikI dag sker en række forbedringer i YouSee Musik app’en, herunder både i designet og i måden, man bevæger sig rundt på. Lydkvaliteten er blevet næsten dobbelt så god. Hvor den tidligere lå på 192 kilobit, så er den nu oppe på 320 kilobit. Der er mulighed for at streame musik fra app’en til tv’et eller anlæg via Chromecast.

Det gøres enten med et NHDMI-tik i tv’et eller benytte Chromecast Audio, for trådløst at streame fra app’en til et anlæg. Derudover får alle mulighed for at dele deres playlister med andre, så andre også kan få glæde af dem.

Yderligere nye funktionaliteter:
• Mini afspiller i bunden (altid tilgængelig)
• Ny måde at opbygge afspilningskø (‘tilføj til kø’ uden at afbryde musikken)
• Sekundære funktionaliteter som fx ”tilføj til playliste” og ”favoritmarker” er nu mere synlige
Teknisk har det ikke været muligt at lancere den nye musik app som en opdatering til den nuværende. Derfor vil brugere af YouSee Musik app’en hen over maj og juni modtage en besked i den nuværende app, som guider dem til at hente og komme i gang med den nye app. Når de downloader den nye app eller logger ind på sitet, vil de se alle deres playlister samt alle de kunstnere, albums eller sange, de har favorit-markeret og følger.

App’en er tilgængelige for iOS og Android.

Hent den nye app til iOS 
Hent den nye app til Android