KONTAKTNUMRE: Problemer med: TV signalet tlf.: 4332 4700 -- Bredbånd Tlf.: 7070 4040 - Regninger, pakkeskift m.v. tlf.: 2192 4677

Et nyt og eksklusivt samarbejde mellem YouSee og ChriChriTV giver alle jeres medlemmer/beboere adgang til et helt nyt dansk tv-univers, der byder på livsstils- og rejseprogrammer, men også stærke dokumentarer.

YouSee vil gerne tage en mere aktiv rolle i forhold til indhold. Et af de første skridt på denne rejse er et eksklusivt samarbejde med ChriChri, der med Christiane Schaumburg-Müller i spidsen har etableret et onlineunivers og magasin, der allerede nu leverer livsstilsstof til omkring en halv million kvinder. Sammen med YouSee udvider ChriChri nu det digitale univers med ChriChriTV.

De første programmer forventes at være klar i løbet af efteråret, og vil kunne ses af alle jeres medlemmer/beboere på YouSee TV & Film appen, YouSee tv-boksen eller ChriChris digitale platforme.

I forbindelse med lanceringen har vi valgt at købe sæson 6 og 7 af Suits, som mange danskere har efterspurgt, og som jeres medlemmer/beboere nu får eksklusiv adgang til, før den vises på Netflix. Også den helt nye amerikanske tv-serie The Bold Type bliver en del af lanceringen. Jeres medlemmer/beboere bliver dermed også de første, der får mulighed for at se The Bold Type, der er blevet fantastisk modtaget i USA.

Her kan jeres medlemmer/beboere få hjælp til oprettelse af login og hvordan de henter og kommer i gang med YouSee Tv & Film appen:

Links:
Opret YouSee login
Glemt YouSee login
Hent YouSee Tv & Film app